Techniek en Tips is een nieuw onderdeel van onze website. In dit gedeelte worden vragen en tips behandeld over uw auto en andere gerelateerde zaken. T&T kunt u ook terugvinden in ons eigen nieuwsbulletin. Ons nieuwsbulletin wordt ook digitaal verstuurd. Wilt u deze ook ontvangen schrijf u dan in via deze website!

Staat uw vraag er niet bij? Stuur uw vraag dan op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij zullen uw vraag dan z.s.m. beantwoorden.

Veiligheid

Veiligheid (7)

Rekening houden met uw eigen veiligheid en die van de overige weggebruikers, is natuurlijk van groot belang. Hier kunt u enkele tips vinden hoe u dit kunt doen.

Toon items...
Besparing

Besparing (5)

Er zijn verschillende manieren om aan besparing te doen. Het besparen van brandstof, maar bijvoorbeeld ook het sparen van slijtagegevoelige onderdelen in uw auto.

Toon items...
Techniek

Techniek (4)

Uw auto in topconditie houden is natuurlijk een opdracht voor Autobedrijf van Rennes B.V. Het is echter wel mogelijk om zelf ook een controle uit te voeren. Waar kunt u op letten?

Toon items...
Onderhoud

Onderhoud (9)

Onderhoud is cruciaal om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw auto te garanderen. Hier vind u tips en antwoord op veel gestelde vragen betreffende het onderhoud voor uw auto.

Toon items...

nieuwsbrief klein

Werkplaats
Ma - Vr: 8:15 - 17:00 uur
Za: 10:00 - 15:00 uur

Showroom
Ma - Do: 8:15 - 18.00 uur
Vr: 8:15 - 20:00 uur
Za: 10:00 - 16:00 uur

Autobedrijf Van Rennes B.V.
Hengelder 11
6902 PA, Zevenaar
Tel. 0316-526592
Email: info@rennes-zevenaar.nl

facebooktwitter