Autobedrijf van Rennes in Zevenaar

Hengelder 11, 6902 PA Zevenaar

BEL AUTOBEDRIJF VAN RENNES DIRECT

Onze CarProf werkplaats is een garage voor alle merken en auto's van alle leeftijden.

Op basis van heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten, wat voor auto ze ook rijden.

De voordelen van CarProf

1. Garage voor alle merken

CarProf beschikt over up-to-date technische kennis en moderne apparatuur om auto's van alle merken te kunnen onderhouden.

2. 24 maanden garantie

CarProf heeft vertrouwen in haar service. Daarom geven wij 24 maanden internationale garantie op onderdelen en reparaties.

3. Onderhoud volgens het boekje

CarProf voert al het onderhoud volgens fabrieksrichtlijnen uit, met behoud van fabrieksgarantie.

4. Afspraak is afspraak

Bij CarProf weet u vooraf wat de kosten zijn zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

5. A-merk onderdelen van originele kwaliteit

CarProf werkt met onderdelen van A-merken die ook door de fabrikant gebruikt worden. Deze monteren we met hoogwaardige gereedschappen.

6. Zichtbaar beter

CarProf is te herkennen aan de frisse, opgeruimde uitstraling en de open aanpak van haar medewerkers.

CarProf is anders

Door de eerlijke en transparante benadering van CarProf weet u altijd precies waar u aan toe bent. We maken vooraf heldere afspraken zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Nadat het werk aan uw auto is uitgevoerd, laten we precies zien wat we gedaan hebben. Onze heldere communicatie verbetert daarom niet alleen de kwaliteit, maar ook de beleving van onderhoud en reparatie. Bovendien laten we met onze frisse en opgeruimde werkplaatsen zien dat uw auto in goede handen is.

Carprof bied zekerheid

Daarnaast geeft CarProf échte zekerheid door 24 maanden internationale garantie te bieden op onderhoud en reparatie. Kortom, CarProf is dé autogarage voor onderhoud van alle merken. Maak direct een afspraak of bezoek een van onze vestigingen voor een kennismaking. De medewerkers van CarProf staan altijd voor u klaar.