Autobedrijf van Rennes in Zevenaar

Hengelder 11, 6902 PA Zevenaar

BEL AUTOBEDRIJF VAN RENNES DIRECT

Schade aan uw voertuig is altijd vervelend. Onze schade-experts kunnen u hier snel en goed bij helpen. Niet alleen repareren wij de schade voor u, ook de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij nemen wij voor onze rekening; voor schadeherstel kunnen wij u altijd service bieden ongeacht uw verzekering tegen dezelfde condities.

De schade-experts van Autobedrijf van Rennes kunnen u helpen met het op de juiste manier invullen van de formulieren die u naar de verzekering dient op te sturen. Daarnaast wordt er voor u, indien nodig, een afspraak gemaakt met de expert van de verzekering. Tijdens de reparatie van uw auto zorgen wij ervoor dat u de beschikking heeft over een vervangend vervoer. Zo blijft u ook tijdens de reparatie van uw auto mobiel!

Bij de reparatie maken wij zoveel mogelijk gebruik van originele merkonderdelen. Hierdoor kunnen wij u dezelfde kwaliteit en afwerking garanderen. Als op het moment dat u de auto kocht.

Onze schade-experts staan voor klaar wanneer u ons nodig heeft voor:

  • Volledig schadeherstel
  • Ruitreparatie en vervanging
  • Spotrepair bij kleine beschadigingen aan uw lak
  • Uitdeuken zonder spuiten
  • Polijsten bij krassen

Wilt u een schade melden? Onze schade-experts staan voor u klaar! Neem direct contact op via onze contactpagina of maak online een afspraak.