Autobedrijf van Rennes in Zevenaar

Hengelder 11, 6902 PA Zevenaar

BEL AUTOBEDRIJF VAN RENNES DIRECT

Terwijl onze onderhoudstechnicus uw auto nakijkt, schenken wij u een vers kopje koffie in onze koffiercorner. Daar kunt u rustig de krant lezen of gebruik maken van ons gratis WiFi, zodat u toch nog even kan werken.

Mocht het onderhoud, de reparatie of het schadeherstel langer duren of komt het u niet uit om te wachten? Dan hebben wij GRATIS een vervangende fiets of auto voor u ter beschikking staan. Zo houden wij u altijd mobiel.

Gratis vervangende fiets

Bij het maken van een afspraak heeft u de mogelijkheid een fiets te reserveren. Deze fiets stellen wij gratis tot uw beschikking wanneer uw auto bij ons in de werkplaats staat voor het onderhoud of een reparatie. Als u gebruik wilt maken van deze service dan adviseren wij u dit aan te geven op het moment dat u een afspraak inplant. Op deze manier kan onze medewerker een fiets voor u reserveren en dan bent u er ook van verzekerd dat deze op het door u gewenste tijdstip voor u klaar staat.

Gratis vervangende auto (excl. brandstof)

Uw auto heeft de onderhoudsbeurt of reparatie nu echt nodig, maar u kunt uw auto niet missen? Ook hier hebben wij een oplossing voor. U kunt bij ons gratis een vervangende auto gebruiken zodat u gewoon mobiel blijft. Het is wel noodzakelijk de vervangende auto te reserveren op het moment dat u een afspraak maakt. Op deze manier bent u er zeker van dat de vervangende auto op het door u gewenste tijdstip klaar staat.

Wij berekenen geen kosten voor de vervangende auto, wel vragen wij u de verreden brandstof weer aan te vullen. Mocht dit niet het geval zijn, dan zijn wij genoodzaakt om naast de verreden brandstof € 10,- extra in rekening te brengen.