Autobedrijf van Rennes in Zevenaar

Hengelder 11, 6902 PA Zevenaar

BEL AUTOBEDRIJF VAN RENNES DIRECT

Veilig rijden is niet alleen zorgen dat uw voertuig motorisch goed in orde is. Het gehele jaar is het belangrijk om met de juiste banden te rijden. Voldoende profiel en afgestemd op de weersverwachting, zorgt ervoor dat u veel veilige kilometer kunt maken.

In de winter is het van belang om goede winterbanden te hebben. Deze hebben een ander profiel dan zomer- of all-weatherbanden. Met de winterbandenservice van Autobedrijf van Rennes helpen wij u bij het advies, de aanschaf, de wissel en de opslag van de banden.

Winterbanden zijn niet alleen geschikt voor de reis naar de wintersport. Ook als u alleen binnen Nederland rijd zijn winterbanden een absolute aanrader. In Duitsland zijn ze tijdens bepaalde weersomstandigheden zelfs verplicht, zelfs als u alleen maar een boodschapje net over de grens doet!

Met onze winterbandenservice nemen wij alle zorg uit handen. Uw (zomer- en/of winter-)banden kunt u veilig en droog bij ons opslaan. De opslag bevindt zich op ons eigen terrein. Zodra u de winter- of zomerbanden gemonteerd wilt hebben, realiseren wij dit dan ook op korte termijn voor u. Voor een afspraak om uw bandenwissel te regelen, kunt zowel telefonisch als via onze website een afspraak maken.

Nog even al onze winterbanden pluspunten op een rij:

  • Betrouwbaar en goed advies over de juiste winterbanden voor uw situatie.
  • Complete winterbandensets (diverse merken) tegen scherpe prijzen.
  • Winterbanden voor alle automerken leverbaar.
  • Montage van de winter- en zomerbanden.
  • Opslag van de winter- en zomerbanden.

Wilt u een afspraak maken voor uw zomer-/winterbanden wissel? Dit kunt u hier doen