Autobedrijf van Rennes in Zevenaar

Hengelder 11, 6902 PA Zevenaar

BEL AUTOBEDRIJF VAN RENNES DIRECT

Autobedrijf van Rennes is de specialist in de Liemers voor het onderhouden van uw Kia. Onze Kia ervaring gaat al terug naar 1993, het begin van Kia in Nederland. Naast het onderhouden, repareren en schadeherstel kunt u bij ons ook terecht voor uw nieuwe Kia!


Op elke nieuwe Kia wordt de unieke 7 jaar fabrieksgarantie aangeboden, wij voeren al het onderhoud uit volgens de Kia fabrieksspecificaties. Hiermee behoud u dan ook de unieke 7 jaar fabrieksgarantie.

7 jaar garantie

Met 7 jaar garantie (geldend vanaf de eerste registratiedatum) heeft u tot maximaal 150.000 kilometer geen kosten aan reparaties als gevolg van defecten of storingen.

Van Rennes Internationale Wegenhulp

Bij elke Kia onderhoudsbeurt ontvangt u een gratis mobiliteitspas. Hiermee bent u verzekerd van hulp bij pech onderweg in heel Europa. Een duur pechhulp abonnement van een andere aanbieder is hierbij overbodig.

Gebruik van originele onderdelen

Voor het onderhouden van uw Kia maken wij uitsluitend gebruik van originele Kia onderdelen. Hiermee bent u verzekerd van optimale kwaliteit en van de 7 jaar fabrieksgarantie

Vervangend vervoer bij onderhoud

Heeft u niet de mogelijkheid om te wachten tijden het onderhoud van uw Kia? Geen nood, wij beschikken over verschillende vormen van vervangend vervoer. En het mooie is, ze zijn allemaal kosteloos. In het geval van een vervangende auto vragen wij u wel de verreden brandstof weer aan te vullen.

Wilt u een onderhouds-afspraak maken voor uw Kia? Dit kunt u hier doen